04-06-2020

Pega introduceert Process Fabric

Deel dit bericht

Pega heeft Process Fabric aangekondigd tijdens PegaWorld iNspire. Deze cloudgebaseerde softwarearchitectuur stroomlijnt de manier waarop organisaties taken werken via verschillende technologische oplossingen. Dit 'platform voor platforms' is eenvoudig te installeren, doorbreekt technologische silo's en brengt werkzaamheden binnen de organisatie efficiënt samen. Dit leidt tot verbetering van de gebruikerservaringen voor zowel werknemers als klanten en partners.

Zelfs in de hyperconnected wereld van vandaag hebben organisaties nog steeds last van niet-gekoppelde softwaresystemen die ervoor zorgen dat ze niet hun volledige potentieel kunnen bereiken. Organisaties spenderen jaarlijks miljarden aan enterprise software, maar blijven toch vaak zitten met enorme tech stacks of onsamenhangende cloudsystemen vol applicaties die niet kunnen samenwerken. Dit zorgt niet alleen voor enorme frustraties bij medewerkers die van de ene app naar app moeten switchen om basale taken uit te voeren, maar ook bij klanten vanwege trage en inconsistente service.

Pega Process Fabric is beschikbaar via Pega Platform en combineert dynamische API's, een open UX-framework, UI-componenten, robotautomatisering en datavirtualisatie om hiaten in connectiviteit te overbruggen. Deze software weeft technologieën van verschillende leveranciers samen tot één verenigd 'platform voor platforms'. Hoewel de afzonderlijke componenten achter de schermen nog steeds onafhankelijk opereren, vormen ze voor gebruikers en klanten een samenhangend geheel.

De mogelijkheden van Pega Process Fabric worden stapsgewijs uitgerold via Pega Platform, maar momenteel zijn dynamische API's en datavirtualisatie al beschikbaar.

Partners