26-05-2020

Dell Technologies Cloud en Google Cloud introduceren hybride opslagoplossing

Deel dit bericht

Dell Technologies en Google Cloud introduceren Dell Technologies Cloud OneFS voor Google Cloud, om organisaties te helpen de exponentiële groei van data en toepassingen onder controle te houden en de flow van bestanden over hun private clouds en Google Cloud te vergemakkelijken.

Dell Technologies wil hiermee voor veel bedrijven de drempel naar de hybride cloud verlagen  en verbetert ook de mogelijkheden voor hybride cloud-implementaties met extra verbeteringen in Dell Technologies Cloud. Gebruikers kunnen nu met meer flexibiliteit hun workloads in publieke en private clouds verplaatsen. Ze kunnen de hybride cloudstrategie toepassen die het beste bij hun behoeften past en tegelijkertijd de kosten verlagen.

Hybride cloud voor opslag van bestanden
OneFS voor Google Cloud levert een native cloud-ervaring die de schaalbaarheid en prestaties van Dell EMC Isilon, de nummer één van schaalbare netwerkgebonden storagesystemen, combineert met de analytics en computing-diensten van Google Cloud. Bedrijven kunnen nu eenvoudig toegang krijgen tot HPC (High Performance Computing) en veeleisende workloads - tot wel 50 petabytes groot - migreren in één enkel bestandssysteem tussen on-premise Dell Technologies systemen en Google Cloud. Zonder dat ze aanpassingen aan hun applicaties hoeven door te voeren.

Het Dell Technologies Cloud Platform biedt tevens een eenvoudig en direct pad naar Kubernetes vanuit één enkele omgeving, met ondersteuning voor zogenaamde container-workloads en traditionele virtuele machines op dezelfde Dell EMC VxRail infrastructuur. Deze aanpak integreert VMware Cloud Foundation 4.0 en Dell EMC VxRail in één oplossing, waardoor een consistente aanpak op alle cloudlocaties mogelijk is. VMware-beheerders kunnen vanuit één enkele managementomgeving met de vertrouwde tools moderne apps beheren die zowel containers als virtuele machines combineren.

Partners