25-05-2020

Rubrik kondigt nieuwe features in Polaris Data Management Platform aan

Deel dit bericht

Rubrik, leverancier van Multi-Cloud Data Control oplossingen, heeft tijdens Rubrik FORWARD Digital Summit, het grootste virtuele event voor cloud datamanagement professionals, nieuwe features voor haar Polaris Data Management Platform aangekondigd.

Om organisaties meer waarde uit hun data te laten halen, biedt Rubrik het Polaris Data Management Platform. Een oplossing die helpt om de beschikbaarheid van applicaties te vereenvoudigen, snel te herstellen van ransomware en gevoelige datarisico’s te beheren zonder dat er een extra infrastructuur nodig is. “We helpen bedrijven om hun metadata te benutten en te beheren om hun datawaarde te maximaliseren. Daarnaast blijven we onze data management applicaties uitbreiden om meer bedrijfskritische oplossing te leveren door middel van data operators”, aldus Arvind Nithrakashyap, CTO en medeoprichter bij Rubrik

Tijdens FORWARD Digital Summit kondigde Rubrik diverse nieuwe features voor Polaris Data Management Platform aan, waaronder:
• Polaris Google Cloud Platform (GCP) bescherming
Rubrik introduceert enterprise-grade gegevensbescherming van Google Compute Virtual Machines (VM’s), wat over dezelfde vereenvoudigde aanpak beschikt die wordt gebruikt om AWS en Azure workloads te beschermen. Polaris GCP wordt geleverd als een aanvullende service van Rubrik, waardoor er geen extra infrastructuur, complexe implementatie en doorlopend onderhoud nodig is. Het ontwikkelen van beleid kan eenvoudig worden geschaald over honderden GCP-projecten en regio’s, waardoor het gemakkelijk is de levenscyclus van databeheer te automatiseren en tegelijkertijd routinematige back-up taken te elimineren.
• Polaris AWS RDS bescherming
Rubrik breidt tevens zijn AWS cloud bescherming uit om Amazon RDS te ondersteunen. Hierdoor wordt de beschikbaarheid van applicaties voor diverse toepassingen en in alle beschikbaarheidszones gegarandeerd. Geleverd als een SaaS-applicatie kunnen klanten binnen enkele minuten aan de slag met behulp van een eenvoudige, 2-click set-up. Klanten kunnen de bescherming van de RDS instance en transactielogboeken automatiseren via Rubrik’s kenmerkende SLA-beleidsengine en point-in-time terugvorderingen uitvoeren in slechts enkele minuten.
• Polaris Microsoft 365 OneDrive bescherming
Daarnaast breidt Rubrik de bestaande ondersteuning voor Microsoft 365-applicaties uit om OneDrive te beschermen en bestanden en mappen eenvoudig en veilig te herstellen. Klanten kunnen snel aan de slag met een SaaS-applicatie die eenvoudig te implementeren, beheren en te schalen is. Met opties om hele mappen of enkele bestanden te herstellen, kunnen organisaties ononderbroken toegang krijgen tot hun informatiemiddelen en het verlies van gegevens tot een minimum beperken. Door gebruik te maken van Polaris Microsoft 365 zorgen klanten ervoor dat aan de vereisten voor gegevenscontrole wordt voldaan, aangezien hun gegevens binnen hun account blijven.

Company:

Rubrik

Partners