19-05-2020

Diamanti ziet snelle acceptatie containertechnologie

Deel dit bericht

Diamanti, de makers van het eerste bare-metal hyper convergerend platform voor Kubernetes en containers, ziet wereldwijd een snelle acceptatie van haar cloud-native Kubernetes-platform. Volgens eigen onderzoek heeft in 2019 meer dan 25 procent van de organisaties ten minste 250.000 dollar geïnvesteerd in containertechnologieën, waaronder Kubernetes.

Om de groei van de onderneming verder te stimuleren, zullen de bedrijfsactiviteiten in Latijns-Amerika en Europa, het Midden-Oosten en Afrika worden uitgebreid met samenwerkingsovereenkomsten en het aantrekken van meer partners voor de verschillende afzetkanalen in de Azië-Pacific regio. De wereldwijde expansie van de onderneming bevestigt de sleutelrol van de Diamanti-technologie in het dynamisch cloud-native ecosysteem. Die technologie stelt klanten in staat om op innovatie gerichte IT-initiatieven te versnellen door:
• Ondersteuning van gedistribueerde werknemers, klanten en partners
• Applicaties automatiseren zodat ze met minimale tussenkomst werken
• Prioriteit geven aan bedrijfscontinuïteit en calamiteitenherstel

Breed ecosysteem van kanaalpartners
"Digitale transformatie blijft een prioriteit voor ondernemingen. Microservices en Kubernetes versnellen het transformatietraject, omdat ze een eenvoudige en effectieve manier bieden om applicaties op schaal te bouwen. Tevens bieden ze een hogere mate van flexibiliteit binnen een geïntegreerde set softwareontwikkelprocessen volgens de DevOps-methodiek", zegt CEO Tom Barton van Diamanti. "Ter ondersteuning van onze wereldwijde expansie met recente commerciële successen in Zuid-Korea en Turkije, werken we aan een breed ecosysteem van kanaalpartners, middelen en expertise om klanten verder te helpen bij de modernisering van hun applicatie-infrastructuur en het verhogen van de IT-prestaties."

Lokale marktpartijen
Om de bedrijfsuitbreiding wereldwijd te ondersteunen, is Diamanti op zoek gegaan naar lokale marktpartijen. De zoektocht heeft geresulteerd in:
• Uitbreiding van Diamanti's partnerprogramma in de Asian, Pacific, Japan regio. De activiteiten richten zich op de grote behoefte aan modernisering van de IT-infrastructuur met het verhogen van de prestaties van applicaties en het verminderen van het beslag op de datacenterbronnen: verkleinen van de ’footprint’ en verlagen van de Total Cost of Ownership.
• Distributieovereenkomsten met TechData voor India, de Association of Southeast Asian Nations en Australië/Nieuw-Zeeland en met VST ECS voor de ASEAN-regio stellen afnemers van Diamanti-technologie in staat om binnen enkele minuten een volledig Kubernetes-platform te implementeren en te beheren zonder inzet van extra personele ondersteuning.
• Vergroten van haar wereldwijde aanwezigheid op de LATAM-markt. Diamanti brengt een ervaren team van op innovatie gerichte professionals naar MexicoCity.Dit nieuwe team zal het snelgroeiende klantenbestand en de kanaalpartners in de regio in staat stellen gelijke tred te houden met de complexe regelgeving rond dataprivacy en datasoevereiniteit. Wet- en regelgeving op dat vlak is van invloed op de manier waarop transformaties worden ingezet en beheerd.

Diamanti groeide in de EMEA-regio en heeft ook een kantoor geopend in Amsterdam;een team van experts met diepgaande ervaring in Kubernetes is ingehuurd om in het Verenigd Koninkrijk, in de Benelux, in Scandinavië, in Turkije en in het Midden-Oosten het opbouwen van het partnerprogramma te intensiveren en technische ondersteuning te leveren aan klanten in heel EMEA.

Company:

Diamanti

Partners