22-05-2020

Immuta behaalt Amazon RDS Ready-aanduiding

Deel dit bericht

Immuta heeft aangekondigd dat het de Amazon RDS Ready-aanduiding heeft behaald, onderdeel van het Amazon Web Services Service Ready-programma. Deze aanduiding erkent dat Immuta's Automated Data Governance Platform succesvolle integratie met Amazon RDS heeft aangetoond.

Het behalen van de Amazon RDS Ready-aanduiding onderscheidt Immuta als een AWS Partner Network-lid met een product dat integreert met Amazon RDS en algemeen beschikbaar en volledig ondersteund is voor AWS-klanten. AWS Service Ready Partners hebben bewezen succesvol te zijn met het bouwen van producten die zijn geïntegreerd met AWS-services. Hierdoor kunnen AWS-klanten hun technologie productief, op schaal en met verschillende niveaus van complexiteit evalueren en gebruiken.

Het Immuta Automated Data Governance Platform creëert vertrouwen tussen beveiligingsteams, juridische teams, compliance teams en bedrijfsteams, zodat ze kunnen samenwerken om tijdige toegang tot kritieke bedrijfsgegevens te garanderen met minimale risico's. Dankzij de geautomatiseerde en schaalbare benadering kunnen gebruikers in een hele organisatie gemakkelijk toegang krijgen tot de gegevens die ze on-demand nodig hebben, terwijl de privacy wordt beschermd en compliance wordt gehandhaafd.

Partners