04-05-2020

SAS presenteert SAS Virtual Friday series

Deel dit bericht

Op vrijdagen in mei en juni organiseert SAS de Virtual Fridays. Dit zijn korte online sessies van 30 tot 60 minuten met kennis en inspiratie over hoe organisaties wendbaarder en veerkrachtiger kunnen worden. Thought leaders als Peter Hinssen, Pascal Coppens, Rik Vera, Ann Dooms, Tom Van de Weghe en Steven Van Belleghem laten zien hoe je je kunt voorbereiden op de ‘Never Normal’. Daarnaast delen topdeskundigen van SAS hun inzichten in de rol van analytics en AI.

SAS start de Virtual Friday serie op vrijdag 8 mei met 'Thriving in the Never Normal'. Vijf gesprekken van 30 minuten, onder leiding van moderator Peter Hinssen, over hoe je als merk relevant en zichtbaar kunt blijven, hoe je fake van echt nieuws kunt onderscheiden en wat we kunnen leren van een land als China in hoe zij snel en flexibel reageren op onzekere situaties.
Aanmelden en meer informatie: www.sas.com/nl_nl/events/2020/thriving-in-the-never-normal.html

Op vrijdag 15 mei start de reeks ‘How to become data driven’, die dieper ingaat op de vraag hoe organisaties aan de hand van datagedreven initiatieven betere beslissingen kunnen nemen om te anticiperen op veranderingen. Thema’s die aan bod komen zijn de versnelling van de digitale transformatie, klantinteractie en het in kaart brengen van (financiële) risico’s.
Aanmelden en meer informatie: www.sas.com/nl_nl/events/2020/virtual-friday/insights.html

Op vrijdag 19 juni om 15.00 staat de Talk of the Geeks op het programma. Zes enthousiaste data science-experts nemen je in vogelvlucht mee in het thema ‘Time travel’. Interactieve sessie over technische onderwerpen die het data science landschap van vandaag bepalen. Op het programma staan onder meer CT-scans, real-time toekomstvoorspellingen, meertalig machine learning en biomedische beeldsegmentatie.
Aanmelden en meer informatie: www.sas.com/nl_nl/events/2020/virtual-friday/talk-of-the-geeks.html

Partners