20-04-2020

MobileIron stelt gratis apps en databeveiliging beschikbaar voor frontline hulpverleners

Deel dit bericht

MobileIron heeft bekendgemaakt dat organisaties verdeeld over alle verschillende marktsegmenten gebruikmaken van MobileIron's unified endpoint management (UEM) platform om devices van hun medewerkers en hulpverleners te beveiligen. Het resultaat is dat deze medewerkers efficiënter kunnen werken. Iedere organisatie kan tot 15 juni 2020 onbeperkt en kosteloos medewerkers en devices koppelen aan MobileIron's UEM platform, zodat veilige toegang tot belangrijke apps en productiviteitstools zoals patiënten/cliënten dossiers en Servicetools gewaarborgd is.
 
Brian Foster, SVP of product management bij MobileIron, wil organisaties helpen om hun medewerkers uit te rusten met de tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn, terwijl ze tegelijkertijd beter beveiligd worden tegen een groeiend aantal dreigingen. “We bevinden ons middenin de coronacrisis, en op dit moment zijn hulpverleners in de zorg, bij overheidsinstellingen, brandweer, politie, spoedeisende hulp en retail belangrijker dan ooit. Tegelijkertijd ervaren deze medewerkers een enorme werkdruk. MobileIron biedt deze belangrijke groep medewerkers veilige toegang tot de bedrijfsapps- en -data die ze nodig hebben om hun werkzaamheden uit te voeren.”
 
Dankzij MobileIron’s UEM platform hebben organisaties uitgebreide controle over hun bedrijfsdata en kunnen onder andere frontline hulpverleners hun productiviteit verhogen. Het UEM platform van MobileIron valideert ieder device, bekijkt de gebruikerscontext, controleert app-autorisatie, controleert het netwerk en detecteert dreigingen en lost deze op, voordat een device of gebruiker veilige toegang wordt verleend. Zo wordt data continu bewaakt en beschermd, zowel op het device als op het netwerk, waardoor een veilige mobiele werkervaring ontstaat.
 
“Uit gegevens van IDC blijkt dat meer dan een derde van de zakelijke mobiele devices wordt gebruikt als frontline hulpverlener device,” zegt Phil Hochmuth, Program Vice President, Enterprise Mobility and Client Endpoint Management, IDC. “Organisaties hebben een Unified Endpoint Management-oplossing nodig om deze devices op grote schaal te kunnen beheren. Met platforms zoals dat van MobileIron, kan de IT-afdeling organisaties ondersteunen om devices veilig te houden, terwijl frontline medewerkers toegang hebben tot zakelijke gegevens, waar en wanneer zij die nodig hebben.”
 
MobileIron UEM biedt de IT-afdeling de mogelijkheid om toegang te verlenen aan individuele groepen en gebruikers op basis van rollen via een enkele beheerconsole, wat belangrijk is omdat frontline medewerkers vaak gebruikmaken van dezelfde apparaten. Organisaties kunnen het gebruik van MobileIron UEM uitbreiden met technologieën zoals zero sign-on (ZSO)-authenticatie voor gebruikers en devices, multi-factor authenticatie (MFA) en mobile threat defense (MTD).
 
Het aanmelden van nieuwe frontline medewerkers en devices in een nieuwe of bestaande MobileIron UEM omgeving is kosteloos tot 15 juni 2020. Meer informatie is hier te vinden.

Partners