17-04-2020

InterSystems wint twee 2020 Best in KLAS Awards

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat KLAS Research het InterSystems TrakCare gezondheidszorginformatiesysteem heeft uitgeroepen tot winnaar van de Best in KLAS-prijs in 2020 in de regio Azië/Oceanië voor Global Acute Care EMR, en InterSystems HealthShare Unified Care Record als categorieleider voor interoperabiliteitsplatforms.

Het rapport '2020 Best in KLAS Global Software Services' is gebaseerd op tevredenheidscores die in 2019 door zorgverleners zijn verzameld in twee segmenten: elektronische medische dossiers voor acute zorg (EMR's) en de categorie interoperabiliteitsplatforms. Het erkent de softwareorganisaties die uitblonken in het helpen van zorgprofessionals om betere patiëntenzorg te leveren.

Elk jaar verzamelt KLAS-onderzoek feedback van duizenden zorgverleners om een ​​eerlijk, nauwkeurig en onpartijdig overzicht te bieden van de prestaties van leveranciers in de branche. De aanduiding van categorieleider is gereserveerd voor best presterende oplossingen die bepaalde marktsegmenten leiden.

TrakCare is vijf keer bekroond met Best in KLAS Global (niet-VS) awards, en dit is de derde keer dat TrakCare de Global Acute Care EMR-prijs heeft ontvangen voor de regio Azië/Oceanië. Het TrakCare informatiesysteem voor de gezondheidszorg wordt vertrouwd door zorgverleners in 25 landen en stelt deze in staat om veiligere, efficiëntere en beter gecoördineerde zorg te leveren.

Als categorieleider voor interoperabiliteitsplatforms ontving InterSystems HealthShare Unified Care Record een opmerkelijke 91/100 goedkeuring. HealthShare Unified Care Record helpt zorgverleners, consumenten, sociale zorg- en welzijnsdiensten, onderzoekers en ontwikkelaars de uitdagingen van gedecentraliseerde data het hoofd te bieden door een gedeeld, uitgebreid en uniform zorgoverzicht te creëren.

Partners