09-04-2020

TIBCO erkend als leider in Digital Business Platforms Report

Deel dit bericht

TIBCO heeft aangekondigd dat het voor de tweede keer op rij is uitgeroepen tot leider in het Aragon Research Globe Digital Business Platforms 2020 rapport, inclusief het behalen van de hoogst gewaardeerde strategiescore voor leveranciers van integratie-oplossingen.

Het Digital Business Platforms rapport behandelt ondersteuning van nieuwe digitale bedrijfsmodellen met een open integratieplatform en evalueert leveranciers voor een aantal belangrijke mogelijkheden; integratie en low code development, process management, Internet of Things en analytics en cognitive mogelijkheden.

Randy Menon, senior VP connect and cloud bij TIBCO, is verheugd met de erkenning door Aragon Research als leider in het Digital Business Platforms-rapport. “We geloven dat deze voortdurende erkenning bewijst dat ons dynamische platform voldoet aan de vereisten van onze klanten. TIBCO werkt samen met klanten om hen te helpen dynamische digitale zakelijke oplossingen op te bouwen die interacties tussen hun teams, apparaten en de onderliggende applicaties in hun bedrijf kunnen integreren, ondersteunen en coördineren”.

TIBCO Cloud Integration
TIBCO's cloud-native, open en AI-ondersteund platform werd door Aragon Research opgemerkt vanwege de "componentbenadering van ontwikkeling, waardoor het gebruik kan maken van data, API's en procesfragmenten om bedrijven te helpen automatiseren". Het rapport noemde ook het belang van het vermogen van TIBCO om verschillende analytische lagen te ondersteunen die verbonden zijn met het TIBCO Cloud Integration platform.

TIBCO's wereldwijde aanwezigheid en analytische en statistische vaardigheden werden ook geïdentificeerd als sterke punten. Het TIBCO Connected Intelligence-platform en edge-integratie stelt klanten in staat om digitale transformatieprojecten uit te bouwen.

Lees het volledige Aragon Research Globe for Digital Business Platforms 2020-rapport.

Partners