10-04-2020

InterSystems wederom erkend door Gartner Peer Insights Customers' choice

Deel dit bericht

InterSystems laat weten dat het bedrijf erkend is in de Gartner Peer Insights Customers' Choice for Operational Database Management Systems (ODBMS) 2020. Het is de tweede keer in 14 maanden dat InterSystems erkend wordt als Gartner Peer Insights Customers' Choice.

Gartner Peer Insights Customers’ Choice analyseert, in meer dan 340 markten, meer dan 330.000 beoordelingen die op Gartner Peer Insights gepost werden. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op directe ervaringen van collega’s bij het kopen, uitrollen en in gebruik nemen van een oplossing. In markten met voldoende beschikbare gegevens, erkent Gartner Peer Insights de leveranciers die door hun klanten de hoogste rating krijgen in de categorie ‘Customers’ choice.

Het dataplatform van InterSystems kreeg 113 geverifieerde beoordelingen op de site van Gartner Peer Insights en een beoordeling van 4.7/5.0 op 20 maart 2020, op basis van beoordelingen over de afgelopen 12 maanden in de markt van Operational Database Management Solutions (ODBMS). Het bedrijf werd ook genoemd in het Leaders Quadrant in het Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Solutions rapport dat gebaseerd is op onderzoek van de analisten.

InterSystems lanceerde onlangs de nieuwe versie van zijn software IRIS Data Platform, marktleider voor data management. De software helpt klanten hun digitale transformatie-initiatieven te versnellen door applicaties – geschikt voor machine learning – de mogelijkheid te bieden om gegevens en applicatiesilo’s met elkaar te verbinden, met hogere prestaties en betrouwbaarheid tegen een lagere totale kostprijs.

Digitale transformatie stimuleren
“Met elke update van InterSystems IRIS streven we ernaar onze klanten en partners succesvoller te maken door hen kritieke technologie, oplossingen en ondersteuning op hoog niveau te bieden en zo hun initiatieven voor digitale transformatie te stimuleren,” zegt Scott Gnau, verantwoordelijke data platformen bij InterSystems. “Wij zijn van mening dat erkend worden als Customers’ Choice for Operational Database Management Systems (ODBMS) een bewijs is van onze toewijding aan klanten- en partnersucces. Het stimuleert onze voortdurende innovatie en het versterkt onze positie als een ‘must’ in dataplatformen voor ontwikkelaars wereldwijd.”

De Gartner Peer Insights Customers’ Choice is een erkenning van leveranciers in Operational Database Management Systemen door gecontroleerde eindgebruikers, en rekening houdend met zowel het aantal beoordelingen als de algemene ratings van de gebruikers. Om een eerlijke evaluatie te garanderen, hanteert Gartner strenge criteria voor het erkennen van leveranciers met een hoge klanttevredenheid.

Meer informatie over de Gartner Peer Insights Customers' Choice 2020

Partners