14-04-2020

Digital Power breidt uit met overname zusterbedrijf Maneros

Deel dit bericht

Data consultancybureau Digital Power uit Amsterdam neemt zusterbedrijf Maneros over. De specialist op het gebied van Data Science en Engineering wordt volledig geïntegreerd.

Eind 2018 nam Digital Power al een belang in Maneros. De organisaties gingen samen aan de slag om hun expertise op het gebied van Data Science en -Engineering uit te breiden. Zo pakten ze uitdagingen op dit gebied op voor verschillende organisaties zoals ASML, Ministerie van Buitenlandse Zaken, de NS en de Belastingdienst.

Digital Power en Maneros gaan samen verder als Digital Power. De consultants uit het Maneros team komen in dienst van Digital Power. Victor van den Broek gaat zich met name bezighouden met het vergroten van de Digital Power expertise op Data Science en -Engineering vlak. Zijn broer Marnix zal zich gaan focussen op de partnerorganisatie Cubonacci.

Tweede locatie in Den Bosch
Ondanks de ontwikkelingen in de markt door het coronavirus, gaat het goed volgens CEO René de Boer met de organisatie. “Normaal gesproken werken de data consultants van Digital Power veel bij de klant op locatie. We blijven onze klanten op afstand de service bieden die ze van ons gewend zijn.” Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een tweede locatie in Den Bosch. “We kijken ernaar uit om ook vanuit het Zuiden vóór en mét onze klanten te werken.”

De Digital Power groep bestaat nu uit vier bedrijven. Begin 2019 sloot machine learning startup Cubonacci zich aan bij Digital Power. Na de overname in december 2019 van voormalig moederbedrijf Adversitement, volgden ook haar technologische dochters Datastreams en Actuals.

Partners