08-04-2020

Dataiku 7 verbetert integratie met Microsoft 365

Deel dit bericht

Dataiku, leverancier van het gelijknamige platform voor enterprise AI en machine learning, breidt Dataiku 7 uit met verbeterde integratie met Microsoft 365-diensten waaronder Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Hiermee kunnen klanten die Teams gebruiken direct wijzigingen in hun AI-projecten bijhouden en delen.

Dataiku 7 werd in maart aangekondigd en is beschikbaar via Microsoft Azure Marketplace. Het platform biedt onder meer functionaliteit aan technische professionals om efficiënter te werken aan machine learning-projecten. Zo bevat het verbeterde Git-integratie, een dedicated EDA-interface voor statistische analyses en uitleg op row-level om white-box AI te bevorderen.

“Dataiku begrijpt dat organisaties informatie uit verschillende bronnen willen gebruiken en inzichten willen creëren waarmee ze AI-projecten in hun bedrijf kunnen democratiseren”, zegt, Florian Douetteau, CEO van Dataiku. “Deze integratie met Microsoft is een belangrijke stap in de uitbreiding van ons platform om klanten te voorzien van schaalbare, collaboratieve en uitlegbare enterprise AI.”

Mike Ammerlaan, Directeur van Microsoft 365 bij Microsoft, is verheugd dat Dataiku haar platform verder uitbreidt om verbeterde functies voor samenwerking te leveren voor de AI-initiatieven van klanten.

Meer informatie over de integratie van Dataiku met Microsoft is te vinden op Dataiku/Partners/Microsoft.

Partners