31-03-2020

Hitachi Vantara voltooit acquisitie Waterline Data en introduceert Lumada Data Catalog

Deel dit bericht

Hitachi Vantara heeft aangekondigd dat de acquisitie van de activa van het particuliere Waterline Data is afgerond. Waterline Data is leverancier van intelligente data catalog oplossingen. Hitachi Vantara introduceerde ook Lumada Data Catalog, waarin de data catalog technologie van Waterline in het Lumada-portfolio is opgenomen.

Lumada Data Catalog breidt de DataOps-oplossingen van Hitachi Vantara uit en biedt klanten een manier om silo's te verenigen van gegevens die zijn verspreid over de cloud, de gegevensinfrastructuur en de machines en apparaten aan de randen van hun netwerken. De data catalog technologie van Waterline biedt klanten een gemeenschappelijk metadatakader voor het beheren van al hun data. Door DataOps-methodologieën toe te passen op de uniforme datasets, kunnen klanten snel inzicht krijgen. Oprichter en Chief Technology Officer van Waterline, Alex Gorelik, nu een senior fellow van Hitachi Vantara, leidde de integratie van Waterline's technologie in het Lumada-portfolio.

Volgens CTO Guido Schroeder van Hitachi Vantara maken de operationele, technische en regelgevende uitdagingen die de verspreiding van gegevens met zich meebrengt, datacatalogi tot een steeds belangrijker instrument voor organisaties. “Het toevoegen van de mogelijkheden van Waterline Data aan Hitachi Vantara's reeks DataOps-oplossingen is een grote stap voorwaarts om ervoor te zorgen dat onze klanten hun data assets efficiënt kunnen beheren in verschillende omgevingen."

Lumada Data Catalog is vanaf 1 april 2020 verkrijgbaar bij Hitachi Vantara en geselecteerde partners.

Partners