27-03-2020

InterSystems komt met nieuwe release van IRIS Data Platform

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat de nieuwste versie van het InterSystems IRIS Data Platform binnenkort beschikbaar komt. Dit wordt de derde grote release van InterSystems IRIS, het belangrijkste dataplatform van het bedrijf waarmee organisaties hun meest kritieke problemen op het gebied van interoperabiliteit, schaalbaarheid en snelheid kunnen oplossen.

InterSystems IRIS beschikt nu over een bètaversie van IntegratedML, waarmee applicatie- en SQL-ontwikkelaars algoritmen voor machine learning (ML) kunnen ontwikkelen en deze kunnen op een eenvoudige, intuïtieve en schaalbare manier integreren in geavanceerde applicaties. IntegratedML verbetert ook de productiviteit van data scientists door veel van het saaie werk dat nodig is voor het ontwikkelen van machine learning-algoritmen te automatiseren.

"Deze nieuwste versie van het InterSystems IRIS dataplatform breidt zijn bruikbaarheid uit voor het ontwikkelen van krachtige, machine learning-compatibele toepassingen die data en toepassingssilo's omvatten", aldus Scott Gnau, hoofd dataplatforms bij InterSystems. "We blijven het platform aansturen op basis van de behoeften van onze klanten die hun initiatieven voor digitale transformatie agressief implementeren."

Naast de introductie van IntegratedML, biedt InterSystems IRIS Data Platform 2020.1 aanzienlijke verbeteringen in functionaliteit en prestatieverbeteringen. Deze zijn onder meer:
• Snelheid en schaalbaarheid. De release verbetert de prestaties en efficiëntie verder, getest om tot 200 keer sneller te zijn dan andere data managementtechnologieën. Het stelt gebruikers ook in staat om implementaties gemakkelijker te schalen met extra mogelijkheden voor het beheer van gedistribueerde omgevingen.
• Cloud en implementatie. InterSystems IRIS biedt nu aanvullende verbeteringen die de ondersteuning voor publieke en private cloud, multi-cloud, on-premises, hybride en cloudimplementatie-opties uitbreiden en vereenvoudigen, evenals verbeterde Kubernetes-ondersteuning.

De nieuwste versie van InterSystems IRIS bevat ook verbeterde interoperabiliteit en beveiliging, functionaliteit en vereenvoudigt de migratie van andere data managementtechnologieën. Lees hier de volledige release notes.

InterSystems IRIS Data Platform 2020.1 komt beschikbaar op 30 maart 2020. Ga naar gettingstarted.intersystems.com voor meer informatie en om gratis een proefversie te krijgen.

Partners