28-02-2020

IBM en C3.ai kondigen strategische alliantie aan

Deel dit bericht

IBM en AI-softwareleverancier C3.ai hebben een strategische alliantie aangekondigd om wereldwijd enterprise AI-oplossingen aan te bieden.

Met de gecombineerde expertise van het leveringsnetwerk van IBM Services en het platform van C3.ai is deze alliantie ontworpen om de levering van enterprise-scale industrie- en domeinspecifieke AI-applicaties te versnellen en de time to value te verkorten. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst wordt IBM een voorkeurssysteemintegrator voor het C3.ai-platform.

Volgens CEO Thomas M. Siebel van C3.ai is er een geavanceerd ecosysteem van partners voor nodig om bedrijven te helpen de belofte en kansen van digitale transformatie te realiseren. “C3.ai en IBM Services bieden een krachtig platform voor bedrijven die hun kosten en risico's drastisch willen verlagen, de implementatie willen versnellen en snel financieel rendement willen genereren met hun digitale transformatieprogramma's."

C3.ai en IBM zullen gezamenlijk AI-applicaties ontwikkelen, vermarkten, verkopen en implementeren die worden ondersteund door de C3 AI SuiteTM en IBM Services. Geïntegreerde diensten omvatten:
• C3 AI Suite: een geïntegreerd softwareplatform voor het snel ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van AI-applicaties in elke openbare of hybride cloudomgeving. Het platform minimaliseert de complexiteit en codering die nodig is om applicaties te bouwen waardoor ontwikkeltijd wordt bespaard en kosten worden verlaagd.
• IBM Services: technische en industriële consultants van IBM Services werken samen met klanten over de hele wereld om digitale strategie te helpen bepalen, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden met AI en kernapplicaties en -systemen in de cloud te moderniseren.

Partners