26-02-2020

Infor en Snowflake bouwen datawarehouses met Birst-platform

Deel dit bericht

Infor, leverancier van cloudoplossingen, maakt een samenwerking bekend met het Snowflake clouddataplatform om bedrijven te helpen geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met het Birst full-stack analytics- en BI-platform.

Birst is een geïntegreerd end-to-end platform voor de bouw van geautomatiseerde datawarehouses met Snowflake, waardoor er geen aparte ELT/ETL- (extract, load & transform, en extract, transform & load), datamodellering-, datavoorbereiding- en analysetools meer nodig zijn. Daarnaast biedt het Birst-platform bedrijven binnen Snowflake data governance en fijnmazige controle/beveiliging op rij- en kolomniveau, evenals auditing en ingebouwde gebruikstracking.

Gedeelde klanten kunnen de self-service datapreparatiemogelijkheden van Birst gebruiken om in Snowflake door eindgebruikers gecreëerde data te combineren met bedrijfsgegevens. Birst en Snowflake draaien beide in AWS (Amazon Web Services), wat het verwerken en opvragen van gegevens versnelt en tegelijkertijd de noodzaak om gegevens uit Snowflake te exporteren overbodig maakt.

Het Birst cloud BI- en analytics-platform helpt organisaties om processen te begrijpen en te optimaliseren in minder tijd dan met traditionele oplossingen. Birst is gebouwd met gepatenteerde automatiserings- en machine learning-technologieën en verbindt teams en applicaties in de hele organisatie via een vertrouwd analytics-netwerk. Hierdoor beschikken organisaties over inzichten om slimmere beslissingen te nemen. Deze aanpak helpt organisaties bovendien om hun manier van werken, vaak in 90 dagen of minder, te veranderen.

Partners