03-03-2020

Qlik sluit zich aan bij Snowflake Partner Connect-programma

Deel dit bericht

Qlik heeft een uitgebreid partnerschap met Snowflake aangekondigd, inclusief integratie van Qlik met het Snowflake Partner Connect-programma, zodat Snowflake-klanten de data-integratie-software van Qlik naadloos kunnen ervaren met een gratis proefperiode van twee weken. De proefversie bevat tutorials voor het snel opnemen en leveren van data in realtime aan Snowflake.

Klanten kunnen hun proefperiode uitbreiden om data uit veelgebruikte enterprise-databasesystemen, mainframes of SAP-applicaties te leveren, en het proces van het maken en bijwerken van datasets voor analyse in Snowflake automatiseren met Qlik datawarehouse automatiseringssoftware.

Met Snowflake Partner Connect kunnen nieuwe gebruikers eenvoudig geselecteerde Snowflake-partners integreren. Met Qlik Data Integration is direct een grote verscheidenheid aan enterprise databronnen in realtime te benaderen om de meeste waarde te halen tijdens een Snowflake-evaluatie. Zodra de proefperiode is voltooid, is er een eenvoudig pad naar volledige licentie-aankoop van Qlik Data Integration.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Snowflake uit te breiden door deel te nemen aan hun Partner Connect-programma, waarmee bedrijven hun reis naar cloud datawarehousing kunnen versnellen," zegt Itamar Ankorion, SVP Technology Allianties bij Qlik. "Qlik heeft een complete oplossing voor Snowflake die continu alle aangemerkte data opneemt, een datawarehouse/mart automatiseert zonder scripting, en data en inzicht binnen de hele organisatie gemakkelijk toegankelijk maakt voor analytics."

Partners