04-03-2020

DataRobot biedt Snowflake-integratie voor vereenvoudiging AI

Deel dit bericht

DataRobot en Snowflake hebben een integratie aangekondigd die is ontworpen om klanten succesvoller te maken met AI. De integratie vereenvoudigt de gegevensoverdracht tussen DataRobot en Snowflake om gezamenlijke klanten beter van dienst te kunnen zijn om sneller waarde uit hun data te halen. Michael Setticasi, VP van Allianties bij DataRobot, is verheugd om de samenwerking met Snowflake uit te breiden.

Het DataRobot enterprise AI-platform biedt automatisering gedurende de hele AI-levenscyclus - organiseren, bouwen, implementeren, uitvoeren en beheren van AI - om de reis van data naar waarde te versnellen en te stroomlijnen. Met de integratie kunnen gebruikers nu data in het Snowflake dataplatform inlezen, voorspellingen opzetten in DataRobot en die beslissingen naadloos terugsturen naar Snowflake, zodat scripts en technische ontwikkeling niet meer nodig zijn.

De integratie bouwt voort op een eerdere samenwerking tussen DataRobot en Snowflake, die gebruikers in staat stelde data van Snowflake naar DataRobot te brengen. De nieuwe integratie levert meer waarde op vanwege de mogelijkheid om voorspellingen van DataRobot rechtstreeks terug te sturen naar Snowflake, waardoor de noodzaak om resultaten terug te krijgen naar het datawarehouse wordt verwijderd.

Partners