24-02-2020

MicroStrategy deelt Partner Awards uit

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft haar MicroStrategy Partner Awards aan Amazon Web Services (AWS), DataRobot, Datastrong en T-Systems aangekondigd tijdens MicroStrategy World 2020. MicroStrategy Partner Awards erkennen leiders in digitale transformatie voor het leveren van analytics aan organisaties die het enterprise analytics platform van MicroStrategy gebruiken.

Oplossingspartners spelen een belangrijke rol bij het tot leven brengen van innovaties zegt Phong Le, Senior Executive Vice President and COO bij MicroStrategy. “Ze helpen het succes van onze wederzijdse klanten te verzekeren. We zijn er trots op deze vier partners te eren voor hun innovatieve werk met het MicroStrategy-platform en hun expertise in het ondersteunen van analyseoplossingen van wereldklasse die onze visie op het mogelijk maken van intelligentie overal bevorderen." De vier winnaars van de MicroStrategy Partner Awards van dit jaar staan hieronder.

Technologiepartner van het jaar: AWS
MicroStrategy werkt nauw samen met AWS om innovatieve, veilige en kosteneffectieve oplossingen te leveren die ongelijksoortige data omzetten in bruikbare inzichten voor klanten. MicroStrategy op AWS geeft organisaties de mogelijkheid om volledig geconfigureerde analyse-, mobiliteits- en HyperIntelligence-projecten in slechts dertig minuten te starten. MicroStrategy op AWS is ook beschikbaar als managed service, waarbij gecertificeerde cloudexperts van MicroStrategy hun diepgaande ervaring en gespecialiseerde tools gebruiken om klanten te helpen MicroStrategy op AWS te maximaliseren.

Innovatiepartner van het jaar: DataRobot
MicroStrategy en DataRobot leveren samen een best-in-class combinatie om de ontwikkeling en implementatie van AI-applicaties te operationaliseren. MicroStrategy brengt haar Enterprise Semantic Graph voor data governance, samen met de middelen om analyticservaringen op consumentenniveau te ontwikkelen die zijn ontworpen om gebruikers inzicht te bieden via hun data governance gebruikte tools en apps. Wanneer deze mogelijkheden worden gecombineerd met het AI-platform van DataRobot, kunnen klanten geavanceerde toepassingen maken en door AI gestuurde inzichten en aanbevelingen leveren.

Federale partner van het jaar: Datastrong
Naast een levendig commercieel bedrijf dat klanten in een breed scala van industrieën ondersteunt, is Datastrong een sterke MicroStrategy-oplossingspartner in de overheidssector. In het geval van de FBI heeft Datastrong het MicroStrategy-platform gebruikt om human resources-managers van de FBI uit te rusten met belangrijke inzichten in kritieke gegevens die informatie geven over wervingsstrategieën. Op het ministerie van Transport ontwikkelde Datastrong een nieuw dashboard dat de Federal Transit Administration hielp transportbeurzen te beheren en nieuwe inzichten te verschaffen in het gebruik van belastinggeld.

Internationale partner van het jaar: T-Systems
De expertise van T-Systems in grootschalige projecten en systemen, met de focuspunten op connectiviteit, digitalisering, cloud & infrastructuur en beveiliging, is een ideale match met de visie van MicroStrategy op Intelligence Everywhere. Als vertrouwde partner in Duitsland en Europa helpt T-Systems ondernemingen om het volledige potentieel van hun mensen en investeringen te benutten met MicroStrategy 2020.

Meer informatie: MicroStrategy

Partners