24-02-2020

SAS door Gartner erkend als leider in MQ Data Science en ML Platformen

Deel dit bericht

Gartner heeft SAS erkend als leider in het Magic Quadrant for Data Science and Machine Learning Platforms. Het rapport van Gartner evalueerde SAS op volledigheid van visie en vermogen om uit te voeren. Dit is het zevende opeenvolgende jaar waarin SAS als leider wordt erkend in dit Magic Quadrant.

Volgens AI-Strateeg Susan Kahler bij SAS is Machine learning, en meer in het algemeen kunstmatige intelligentie, de nieuwe standaard voor bedrijven om winstgevende beslissingen te nemen of onbekende risico's te vermijden. “Oplossingen voor machine learning en kunstmatige intelligentie van SAS zijn gericht op het end-to-end proces waarbij onbewerkte gegevens worden omgezet in bruikbare inzichten. We stellen organisaties in staat om complexe analytische problemen snel en gemakkelijk op te lossen om echte resultaten te genereren." Van het verminderen van het patiëntrisico van ziekenhuisinfecties tot het veiliger maken van wegen, SAS helpt levens op grote en kleine manieren te transformeren.

SAS Visual Data Mining en Machine Learning, uitgevoerd op de SAS Viya-engine, ondersteunt de volledige datamining- en machine learning processen voor teamleden van alle niveaus om alle taken in de analytics life cycle uit te voeren.

Bekijk hier de SAS Visual Data Mining en Machine Learning-demo.
Download hier het Gartner Magic Quadrant for Data Science and Machine Learning Platforms.

Partners