13-02-2020

DataRobot benoemt Dan Wright als president en Chief Operating Officer

Deel dit bericht

DataRobot heeft aangekondigd dat Dan Wright is benoemd als President en Chief Operating Officer van het bedrijf. Volgens Wright is DataRobot uniek gepositioneerd om de AI-revolutie te leiden, vanwege de combinatie van een snelgroeiende markt, geavanceerde technologie, een visionaire oprichter, een gepassioneerd team en ondersteuning van topinvesteerders.

Wright, gevestigd in San Francisco, sluit zich aan bij DataRobot tijdens een periode van snel momentum. Naarmate wereldwijd meer ondernemingen het belang inzien van het gebruik van AI om concurrerend te blijven, geniet DataRobot succes door niet alleen AI-oplossingen te bieden, maar ook implementatie, training en beheerservices om AI-implementaties succesvol te maken.

Wright diende onlangs als Chief Operating Officer bij AppDynamics, aanbieder in Application Performance Management. Gedurende zijn bijna zeven jaar daar hielp Wright AppDynamics om de jaarlijkse terugkerende omzet 100 keer te verhogen. In 2017 werd AppDynamics door Cisco voor 3,7 miljard dollar overgenomen.

Jeremy Achin, mede-oprichter en CEO van DataRobot, is blij Dan Wright te mogen verwelkomen bij DataRobot. “Dan’s passie en visie voor go-to-market excellentie, operationele excellentie en ongekende focus op groei van medewerkers is perfect afgestemd op het bedrijf dat we willen zijn, en hij heeft alles wat nodig is om deze ambities waar te maken.”

Partners