03-02-2020

IBM en I.AM+ willen acceptatie ethische AI versnellen

Deel dit bericht

I.AM+, het technologiebedrijf opgericht door artiest en ondernemer Will.i.am, en IBM hebben hun krachten gebundeld om de acceptatie van AI te versnellen en klantdata verantwoord te beheren nu het gebruik van AI mainstream wordt.

Het Omega AI-platform van I.AM+ biedt bedrijven in alle bedrijfstakken tools om menselijke gesprekservaringen te ontwikkelen. Als onderdeel van deze wereldwijde samenwerking zal I.AM+ Omega inzetten met het Red Hat OpenShift Kubernetes-platform in de publieke cloud van IBM. I.AM+ zal ook gebruik maken van IBM Services vanwege de expertise bij het ontwikkelen en implementeren van cloud- en cognitieve oplossingen die de vereiste gepersonaliseerde en innovatieve ervaringen creëren.

"Het leveren van AI-oplossingen aan sectoren als retail en entertainment, waar persoonlijke data overal aanwezig zijn, was een topprioriteit om een ​​cloudaanbieder te vinden met diepe wortels in security, vertrouwen en transparantie; dat hebben we gekregen met IBM public cloud," zegt oprichter Will.i.am van I.AM+. "In combinatie met Red Hat OpenShift hebben we de juiste partners om ons te helpen het gebruik van AI op een verantwoorde en transparante manier op te schalen."

Combinatie voice en user interface
IBM zal profiteren van het aanbieden van I.AM+ technologie aan zijn klantenbestand die conversatie-ervaringen willen opbouwen die contextueel en proactief zijn. I.AM+ heeft domeinspecifieke applicaties gecreëerd met behulp van machine learning-technologie die in eigen huis zijn gebouwd, waarin voice en user interface gecombineerd worden voor een verbeterde customer journey. Volgens Jesus Mantas, Chief Strategy en Innovation Officer van IBM Global Business Services, is de combinatie van Omega met Red Hat OpenShift op IBM public cloud ontworpen om I.AM+ klanten een snellere manier te bieden om intuïtieve en contextbewuste AI-use cases aan hun zakelijke platforms toe te voegen. Dit moet resulteren in snellere acceptatie en betere ervaringen voor klanten.

De samenwerking tussen I.AM+ en IBM is gebaseerd op gedeelde waarden rond het belang van het beschermen van klantdata en het verzekeren van een verantwoorde en transparante inzet van AI. Een bedrijf zoals I.AM+ moet data en workloads naadloos en veilig verbinden in hybride IT-omgevingen. Met Red Hat OpenShift kan I.AM+ het platform uitvoeren op meerdere public cloud-, private cloud- en on-premises infrastructuren, en de AI-cloud eenvoudig beheren, onderhouden en schalen. Met de selectie van IBM’s public cloud kunnen I.AM+ klanten profiteren van een veilige en openbare cloud. IBM public cloud biedt enterprise-grade workload-mogelijkheden, data- en app-bescherming en innovaties die complexe ondernemingen eisen om gevoelige data te beschermen.

Partners