31-12-2019

TIBCO Cloud Integration beschikbaar op Microsoft Azure

Deel dit bericht

TIBCO heeft aangekondigd dat alle mogelijkheden van TIBCO Cloud Integration, het hybride integratieplatform van het bedrijf, beschikbaar zijn op Microsoft Azure. Nu alle mogelijkheden van de TIBCO Cloud Integration-applicatie standaard op Azure en Amazon Web Services worden uitgevoerd, kunnen klanten en partners eenvoudig applicaties en resources verbinden die zowel on-premises als in de cloud worden gehost vanuit de door hen gekozen omgeving.

Gebruikers die gestandaardiseerd zijn op Microsoft Azure of van plan zijn om een ​​multi-cloudbenadering te omarmen, kunnen hun TIBCO Cloud Integration-omgeving gebruiken, zowel bij het implementeren van cloud-native applicaties als het verbinden van applicaties en services binnen een bedrijf. TIBCO Cloud Integration heeft connectiviteit met bijna 200 eindpunten voor moderne en oudere bedrijfssuites, gegevensbronnen en opslagplatforms en connectiviteitstechnologieën. Binnen het Microsoft-landschap omvat dit onder andere Dynamics 365 en SQL Server.

Verder betekent de aankondiging ook dat klanten die hun SAP-ecosysteem op de Microsoft-cloudinfrastructuur willen draaien, naar Microsoft Azure kunnen overstappen, terwijl ze kritieke SAP-gegevens in het hele bedrijf verbinden. TIBCO biedt een SAP-gecertificeerde integratie voor SAP-oplossingen, plus connectoren voor SAP S/4 HANA Cloud, SAP SuccessFactors en meer.

Partners