03-01-2020

Esri sluit licentieovereenkomst met Europese Commissie

Deel dit bericht

Esri, aanbieder in locatie-informatie, heeft aangekondigd dat het bedrijf een vierjarige algemene masterovereenkomst (GMA) is aangegaan met de Europese Commissie. De overeenkomst stelt de Europese Commissie en geselecteerde uitvoerende agentschappen in staat om Esri-software te gebruiken en de volledige suite van haar ArcGIS-producten te implementeren in een open, schaalbare en op standaarden gebaseerde GIS-architectuur.

De GMA wordt geïmplementeerd en geïmplementeerd door de Europese distributeurs van Esri en biedt ook algemene voorwaarden die verschillende andere EU-instellingen, agentschappen en organen kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot Esri-producten. De Europese distributeurs van Esri bieden lokale ondersteuning, services en training. "We kijken ernaar uit om samen te werken met de Europese Commissie als onderdeel van deze overeenkomst", zegt Jack Dangermond, oprichter en president van Esri. "Het is voor ons een prioriteit om de Europese Commissie bij hun beleidswerkzaamheden te ondersteunen met onze nieuwste technologie."

Door het gebruik van de GIS-technologie van Esri kunnen de Europese Commissie en de uitvoerende agentschappen gemakkelijk geografische informatie delen, analyseren en gebruiken om datagedreven beleidsbeslissingen te nemen.

Partners