06-01-2020

SolarWinds neemt VividCortex over voor database performance management

Deel dit bericht

SolarWinds heeft aangekondigd dat het VividCortex heeft overgenomen, leverancier van SaaS database performance management. SolarWinds is leverancier van IT-beheersoftware.

Naarmate organisaties steeds meer cloud-native en hybride applicaties en databases inzetten, hebben professionals toegang nodig tot producten die zijn ontworpen voor het hele scala aan databases, zowel on-premises als cloud-native. Volgens Gartner1 zal 68 procent van de groei van het databasebeheersysteem (DBMS) in de cloud plaatsvinden. Een onderzoek onder de THWACK-gebruikersgemeenschap van SolarWinds met meer dan 150.000 geregistreerde leden, onderstreepte de groei en wees uit dat veel organisaties net aan hun cloudmigratiereis beginnen. De meeste gebruiken sommige applicaties of workloads in de cloud, maar veel blijft on-premises. Dit onderstreept de behoefte aan uitgebreide, full-stack zichtbaarheid in de gehele hybride IT-omgeving.

SolarWinds is van plan om het VividCortex-product toe te voegen aan haar IT-beheerportfolio. Het SaaS-aanbod vormt een aanvulling op Database Performance Analyzer (DPA), het on-premises en in de cloud geïmplementeerde product dat het bedrijf aanbiedt. Het nieuwe product ondersteunt volledige zichtbaarheid in belangrijke open source databases als MySQL, PostgreSQL, Amazon Aurora, MongoDB en Redis.

Partners