19-12-2019

Stibo Systems MDM-release 9.3 verbetert productlijnen

Deel dit bericht

Stibo Systems heeft versie 9.3 geïntroduceerd van haar geïntegreerde suite van Multidomain Master Data Management (MDM) -oplossingen. De MDM-release 9.3 van Stibo Systems helpt de kwaliteit en waarde van de master data van haar klanten te verbeteren, waardoor ze de transparantie krijgen die ze nodig hebben en wensen - een enkel, nauwkeurig beeld van hun master data, over domeinen zoals product-, klant- en leveranciersgegevens.

Met deze nieuwe release houdt Stibo Systems haar belofte om de software aan te passen en te innoveren om te voldoen aan de unieke behoeften van haar klanten tijdens hun groei en ontwikkeling. Daarbij wordt voldaan aan de doelstelling van het MDM-bedrijf om een ​​transparantere wereld te creëren. "Terwijl we doorgaan met onze Business-first aanpak voor het leveren van de beste enterprise-software, zijn we verheugd om onze Master Data Management Release 9.3 aan te kondigen", zegt CPMO Prashant Bhatia van Stibo Systems. "We willen onze klanten voortdurend de beste oplossingen in onze productlijnen bieden, en we zijn er trots op opnieuw innovatie te bieden, gericht op het creëren van zakelijke waarde en transparantie voor onze klanten."

Aanzienlijke verbeteringen toegevoegd over productlijnen
Alle productlijnen en het STEP-technologieplatform STEP zijn beschikbaar in de 9.3-editie. Enkele van de belangrijkste verbeteringen zijn:

STEP, het technologieplatform van Stibo Systems 9.3
De STEP 9.3-release bevat verbeteringen aan API's, wat leidt tot betere toegang tot gegevens en meer controle over importsituaties, evenals ondersteuning voor de Cassandra-database voor bètaklanten in de SaaS-omgeving van Stibo Systems.

Product Master Data Management - PMDM 9.3
De 9.3 PMDM-release biedt onder andere nieuwe mogelijkheden voor de gebruikerservaring, zoals een gefacetteerde zoekervaring, verbeterde workflow rules, bruikbare foutmeldingen en uitgebreide Excel-exportmogelijkheden, allemaal gericht op het verbeteren van de efficiëntie voor gebruikers en datakwaliteit.

Customer Master Data Management - CMDM 9.3
De 9.3 productlijnrelease van Stibo Systems Customer Master Data Management-oplossing wordt geleverd met een aantal verbeteringen, bijvoorbeeld meer ondersteuning voor gecentraliseerde CMDM-use cases voor specifiek consumer packaged goods (CPG), productie- en distributiebedrijven. Het biedt ook datakwaliteitsverbeteringen gericht op survivorship rules, waardoor de creatie en levering van een betrouwbare single version of the truth wordt verbeterd.

Product Lifecycle Management - PLM 9.3
PLM 9.3 levert verbeteringen die de Private Label Food-oplossing verder helpen om te voldoen aan de unieke behoeften van merkeigenaren, kruideniers en merchandisers. Een nieuwe functie is de mogelijkheid om een ​​PLM-project om te zetten in een verkoopbaar item, wat gebruikers tijd en inspanningen bespaart.

Product Data Syndication - PDS 9.3
PDS 9.3 van Stibo Systems biedt gebruikers verschillende verbeteringen, waaronder de toevoeging van zeven nieuwe Amazon-kanalen, waardoor syndicatie naar Amazon in Europa, Mexico en Canada mogelijk wordt. Het komt ook met uitgebreide functionaliteit van Vendor Managed Channels (VMC) met meerdere nieuwe functies. Last but not least biedt PDS 9.3 een naadloze verbinding met de PMDM van Stibo Systems, met single sign-on.

Meer informatie: Stibo Systems

Partners