23-12-2019

Information Builders benoemt Keith Kohl tot Lead Product Management

Deel dit bericht

Information Builders heeft de benoeming aangekondigd van Keith Kohl als senior vice president Product Management. In deze rol neemt Kohl de verantwoordelijkheid op zich voor alle functies voor productbeheer en fungeert als een contactpersoon tussen product-, verkoop- en marketingteams.

Met meer dan dertig jaar algemene ervaring en een track record van resultaten in snelgroeiende enterprise softwarebedrijven, zal Kohl verantwoordelijk zijn voor de productstrategie en de routekaart van Information Builders. Gebruikmakend van zijn uitgebreide expertise op het gebied van productbeheer, moet hij de oplossingen definiëren die Information Builders creëert en de strategie erachter. In zijn nieuwe functie zal hij zorgen dat producten relevant zijn voor de markt en toezicht houden op alle bijbehorende aspecten van prijsstelling, bundeling en branchespecifieke functionaliteit.

Syncsort
Recentelijk was Kohl vice-president Product Management bij Syncsort. Daar gaf hij leiding aan het productbeheer binnen een wereldwijd team, en bepaalde strategie, roadmaps en go-to-market plannen voor data-integratie, datakwaliteit, mainframe en meer. Hij kwam naar Synscort via de overname van Trillium Software door het bedrijf, waar hij dezelfde rol vervulde.

Mainframeprogrammeur IBM
Keith Kohl begon zijn carrière bij IBM als mainframeprogrammeur, met daaropvolgende rollen bij Seer Technologies, MicroFocus en PFN Inc. Hij betrad de wereld van data met Torrent Systems in 2001, voordat het bedrijf werd overgenomen door Ascential Software. Kohl kwam vervolgens weer bij IBM als onderdeel van de overname van Ascential door IBM en leidde productbeheer voor InfoSphere Information Server tot zijn functie als director product management bij Syncsort. Hij brengt technische en managementexpertise naar zijn nieuwe rol bij Information Builders, evenals een aanzienlijke wereldwijde ervaring, door samenwerking met klanten en partners in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Partners