10-12-2019

Denodo-platform beschikbaar op Google Cloud Platform Marketplace

Deel dit bericht

Denodo, aanbieder van datavirtualisatie-oplossingen, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van het Denodo-platform via Google Cloud Platform (GCP) Marketplace. Hierme wil het bedrijf het voor organisaties gemakkelijker maken om data over te zetten naar Google Cloud en cloud data-analyses en data lake-initiatieven versnellen.

Het Denodo-platform op GCP Marketplace is een abonnementgenbaseerde dienst en biedt naar een oplossing voor real-time data-integratie zonder de kosten en complexiteit van traditionele datareplicatie. Denodo biedt Google Cloud-klanten die datavirtualisatie willen inzetten de volgende features:
• Gemakkelijke toegang tot een breed scala aan gegevensbronnen, waaronder Google BigQuery, Google Cloud Storage en andere Google Cloud-gegevensbronnen, om een ​​meer datagedreven benadering te bieden voor geavanceerde real-time analyses, AI en machine learning.
• Optimale de toegang tot big data: verbeterde BigQuery-ondersteuning biedt native connectiviteit en pushdown-optimalisatie, zodat klanten massale workloads kunnen verwerken met een betere query-efficiëntie.
• On-premises, cloud en multi-cloud-interoperabiliteit: de mogelijkheid van het platform om real-time datatoegang te leveren met BigQuery cloud-native API's maakt eenvoudige gegevensverplaatsing tussen bestaande on-premises en clouddatabronnen en cloudopslag mogelijk.
• Snelle, intelligente uitvoering van dataquery's: BigQuery kan worden gebruikt als een krachtige cachingdatabase voor het Denodo-platform in de cloud.
• Flexibele prijzen: gebruikers kunnen gebruikmaken van een aantal aanbiedingen op de GCP Marketplace. Ze kunnen klein beginnen en naar behoefte schalen.

Organisaties die het Denodo-platform willen uitproberen, kunnen profiteren van een gratis Test Drive-omgeving op GCP Marketplace.

Partners