06-12-2019

TIBCO voegt ondersteuning voor Apache Pulsar toe aan TIBCOMessaging

Deel dit bericht

TIBCO heeft plannen aangekondigd om Apache Pulsar toe te voegen als een volledig ondersteunde component in TIBCOMessaging. Door haar toewijding aan open source-technologieën voort te zetten, zorgt TIBCO met deze toevoeging ervoor dat gebruikers van het populaire Apache pub-sub berichtensysteem nu TIBCO Messaging kunnen gebruiken. Hiermee kunnen ze een ​​enkele, volledig geïntegreerde applicatie-integratie-infrastructuur creëren, waardoor ontwikkelaars de vrijheid hebben om de juiste berichtentool te kiezen voor een onderhanden zijnde job.

Met de toevoeging van Apache Pulsar positioneert TIBCO zich als messaging vendor die een uitgebreide, veelzijdige, best-of-breed aanpak biedt voor open source en zowel commerciële berichten- als streamingoplossingen. Klanten kunnen profiteren van naadloze connectiviteit door een datadistributie-oplossing die een brede ondersteuning van streaming- en berichteninfrastructuur biedt. Hierdoor worden volgens TIBCO flexibele oplossingen voor streaming, eventverwerking, data-analyse en AI/Machine Learning mogelijk. De belangrijkste voordelen van Apache Pulsar zijn onder meer: naadloze implementatie; native ondersteuning voor multi-tenant, geo-replicatie; Cloud Native.

TIBCO-klanten en -partners hebben nu uitgebreide keuzes aan berichtopties in één enkel, naadloos geïntegreerd platform. Met TIBCO Messaging kunnen gebruikers kiezen uit meerdere berichten- en streamingopties en kunnen ze werken met één leverancier die al hun behoeften levert. Apache Kafka, Apache Pulsar en Eclipse Mosquitto worden ondersteund.

Partners