19-11-2019

Rick van der Lans praat u bij over de DW&BI Summit 2020

Deel dit bericht

De Data Warehousing & Business Intelligence Summit heeft ook in 2020 weer een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. U kunt genieten van een boordevol programma met een mix van plenaire en parallelle sessies. Tevens zal deze editie twee praktische post-conference workshops bieden. Rick van der Lans vertelt in deze video uitgebreid over wat u allemaal kunt verwachten tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit.

De Data Warehousing & Business Intelligence Summit vindt op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020 in het Van der Valk Hotel in Utrecht voor de zevende keer plaats. Dit onafhankelijke congres wordt wederom georganiseerd door Adept Events.
Het congres is gericht op beslissers en degenen die betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing, Business Intelligence en data science projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. En op diegenen die betrokken zijn bij het invoeren van analytics en big data. Bekijk hier de sprekers line-up.

Partners