13-11-2019

Line-up DW&BI Summit 2020 biedt veelzijdig programma

Deel dit bericht

Op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020 vindt in het Van der Valk Hotel in Utrecht voor de zevende keer de Data Warehousing & Business Intelligence Summit plaats. Dit onafhankelijke congres wordt wederom georganiseerd door Adept Events, en heeft ook dit keer een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Ook zal deze editie twee sessies extra bieden.

Op deze editie zal een keur aan bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland, waaronder Wayne Eckerson, Dave Wells, Keith McCormick, Nigel Turner, Rick van der Lans, Peter Boncz, Egge van der Poel, Antoine Stelma, Piethein Strengholt en Tim Schulteis, aanwezig zijn om de laatste stand van zaken op het gebied van Business Intelligence, Datawarehousing, Analytics, Cloud databases, Machine learning, Artificial Intelligence en nog veel meer aan u te presenteren. Kijk voor meer informatie op de spekerspagina, waar een uitgebreidere omschrijving staat van alle sprekers.

Overkoepelende trend
Er is een schrijnend tekort aan Business Intelligence- en datawarehouse-specialisten, de stortvloed van nieuwe ondersteunende technologieën is niet aflatend, de hoeveelheid te verwerken data neemt toe en ook het aantal gebruikers dat data wil analyseren neemt toe. Maar dit is niet alles. De business vereist meer transparantie bij dataleveringen en vanwege nieuwe wet- en regelgeving moet datagebruik strakker geregeld worden.

Tegelijkertijd willen organisaties hun data beter inzetten. Daarvoor moeten bestaande systemen opgewaardeerd of vervangen worden. Hiervoor moeten nieuwe technologieën en technieken ingezet worden. Het delen van ervaringen met anderen en het leren van de successen en fouten van anderen is hierbij onmisbaar en kan soms het succes van een project betekenen.

De Datawarehousing & BI Summit 2020 richt zich voornamelijk op het grote BI-dilemma waar veel organisaties mee worstelen. Hoe integreren we de bestaande BI-systemen met nieuwe vormen van datagebruik? Welke technologieën en architecturen zijn daarbij van nut? Het congres biedt u daarvoor praktische richtlijnen, handvatten en do’s en don’ts om u te ondersteunen bij de huidige en komende vraagstukken.

Een greep uit de onderwerpen:
• Best Practices in DataOps
• Cloud Database Systemen: een vergelijking en blik onder de motorkap
• Modern Data Management en Data-integratie
• Cloud Data Warehousing: Planning for Data Warehouse Migration
• Putting Machine Learning to Work
• Data Governance and Architecture – Making the connections

Post-conference workshops met Keith McCormick en Dave Wells
Aansluitend aan het congres organiseren wij de hands-on workshop Putting Machine Learning to Work. Een praktische tweedaagse workshop door Keith McCormick boordevol concrete voorbeelden en oefeningen over supervised en unsupervised machine learning. Tegelijkertijd verzorgt Dave Wells, de tweedaagse workshop Cloud Datawarehousing. Ook deze workshop bevat veel concrete cases en praktische oefeningen.

DW&BI Summit is bestemd voor u!
Het congres is gericht op beslissers en degenen die betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing, Business Intelligence en data science projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. En op diegenen die betrokken zijn bij het invoeren van analytics en big data.

Bezoek de website en registreer snel om te profiteren van onze vroegboekkortingen!

Partners