12-11-2019

MarkLogic levert Red Hat Universal Base Image via Docker Hub

Deel dit bericht

De container-images van MarkLogic zijn gecertificeerd op basis van Red Hat Universal Base Images (UBI). Met deze UBI container-images is het eenvoudiger dan ooit om het dataplatform te implementeren. MarkLogic is een van de eerste onafhankelijke softwareleveranciers met de certificering voor UBI, die zorgt voor verbeterde betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties bij containers die draaien op Red Hat Enterprise Linux en Red Hat OpenShift.

Red Hat UBI voldoet aan de image-specificatie van het Open Container Initiative (OCI) en is gebouwd op basis van Red Hat Enterprise Linux. Organisaties die MarkLogic-containers gebruiken die op Red Hat UBI zijn gebouwd, krijgen de voordelen van Red Hat Enterprise Linux binnen de userspace van de container-image, zelfs als de container niet op Red Hat Enterprise Linux draait. Red Hat UBI stelt gebruikers in staat om een standaard container te bouwen en deze aan te bieden via elke repository, inclusief Docker Hub, de grootste aanbieder van en gemeenschap rond containers.

De NoSQL, multi-model database van MarkLogic biedt ontwikkelaars een snelle en iteratieve manier om gegevens te integreren, op te slaan, te beheren en te doorzoeken. Door de technologie in containers aan te bieden - en nu ook met Red Hat Container Certification - kunnen ontwikkelaars nog sneller en betrouwbaarder bouwen aan hun code, deze testen, vrijgeven en verbeteren. De gecertificeerde container-images worden door MarkLogic en Red Hat ondersteund. Met geautomatiseerde builds hebben gebruikers vervolgens altijd toegang tot de laatste updates.

Partners