20-10-2019

InterSystems kondigt Clean Data as a Solution aan

Deel dit bericht

InterSystems kondigt Clean Data as a Solution aan, het nieuwste aanbod in de familie van HealthShare Managed Solutions. De toekomst van de gezondheidszorg vereist de analyse en toepassing van opgeschoonde data om ervoor te zorgen dat de bedrijfsactiviteiten soepel verlopen en patiënten optimale zorg ontvangen. Met Clean Data as a Solution kunnen zorginstellingen gegevens snel en nauwkeurig opschonen, normaliseren, aggregeren en interpreteren, waardoor de deur wordt geopend naar meer geavanceerde, geautomatiseerde toepassingen.

De toestand van data van een zorgorganisatie kan grote gevolgen hebben voor het bedrijf - van activiteiten tot inkomsten. Volgens Gartner is de gemiddelde financiële impact van slechte datakwaliteit op elke organisatie zelfs 9,7 miljoen dollar per jaar. Om te profiteren van beschikbare kansen, gebruiken veel zorgorganisaties modellen voor machine learning en kunstmatige intelligentie om datasets uit meerdere bronnen te centraliseren en te analyseren. De kern van analyse, dashboards, population health management, AI en machine learning bestaat uit opgeschoonde, uitgebreide en genormaliseerde data.
Volgens Don Woodlock, vice-president van HealthShare is kwaliteitsgezondheidszorg afhankelijk van een pijplijn van betrouwbare gegevens die op alle zorgscenario's kan worden toegepast. “Er is geen machine learning zonder data. Net zoals schoon water essentieel is voor de volksgezondheid, zijn opgeschoonde gegevens essentieel voor digitale gezondheid. Clean Data as a Solution biedt providers, betalers en patiënten een betrouwbare dataset om de toepassing van AI en door machine learning aangestuurde inzichten te versnellen.”

Mogelijkheden
In een opgeschoonde gegevensset zijn er geen dubbele records, opmaakfouten, onjuiste informatie of niet-overeenkomende terminologie aanwezig. Clean Data as a Solution bevat de volgende mogelijkheden:
• Product- en datanormalisatiefunctionaliteit ter ondersteuning van relevante use cases. Dit kan onder andere integratie, patiëntmatching, aggregatie, normalisatie, terminologie en verrijking, de-duplicatie in een uniform zorgrecord omvatten.
• Implementatieservices specifiek gericht op het gebruik van opgeschoonde gegevens.
• Alle services die doorgaans zijn opgenomen in een HealthShare Managed Solution, bijvoorbeeld hosting, doorlopend onderhoud en bediening, ondersteuning, periodieke upgrades en geavanceerde beveiliging en databescherming.

Clean Data as a Solution is gebaseerd op de decennialange ervaring die InterSystems heeft om klanten en partners te helpen gegevens in het gewenste formaat te gebruiken. Alle implementaties van Clean Data as a Solution worden geconfigureerd volgens specifieke klantbehoeften.
Meer informatie over de HealthShare-productsuite.

Partners