07-10-2019

Qlik introduceert Qlik Sense Business

Deel dit bericht

Qlik heeft Qlik Sense Business aangekondigd, het nieuwste product dat de cloud-first SaaS-strategie van het bedrijf ondersteunt. Qlik Sense Business is een nieuwe versie van Qlik Sense, dat grote en kleine organisaties toegang geeft tot de geavanceerde analysemogelijkheden van Qliks Associative Indexing-technologie. Het product is een pure SaaS-toepassing die de kracht van de derde generatie van data en analytics bereikbaar wil maken voor kleine bedrijven en groepen.

Qlik Sense Business gebruikt de nieuwste technologie om een rijkere analytics-ervaring te bieden dan voorganger Qlik Sense Cloud Business. Bestaande klanten krijgen door de migratie van Qlik Sense Cloud Business naar Qlik Sense Business dezelfde snelheid, prestaties en beschikbaarheid als bij Qlik Sense. Het upgraden is volgens de leverancier eenvoudig, zodat klanten hun analytics-reis met Qlik snel in de cloud kunnen voortzetten. De oplossing komt ook beschikbaar in een proefversie waarmee alle mogelijke klanten dertig dagen lang de kracht van de Qlik-analytics zelf kunnen beoordelen.

Qlik Sense September 2019
Het bedrijf heeft ook haar core-platform bijgewerkt met de release van Qlik Sense September 2019. Deze versie bouwt voort op Qliks continuous delivery in innovatie voor de derde generatie data en analytics. Qlik Sense September 2019 bevat een nieuwe NLP-functie (natural language processing) in de Qlik Cognitive Engine die zoeken en interactie in natuurlijke taal in Qlik Sense ondersteunt. Gebruikers van Insight Advisor kunnen nu zoekcriteria opgeven in volledig natuurlijke taal. De Qlik Cognitive Engine ontleedt de zoekopdracht om te begrijpen wat de gebruiker bedoelt en levert de juiste data en inzichten op basis van zoekcriteria. Qlik Sense September 2019 heeft ook de koppelingen met Salesforce en Snowflake bijgewerkt om de toegang tot belangrijke databronnen voor gebruikers uit te breiden.

Partners