03-10-2019

Zanders wordt SAS Premium Partner in financieel risicomanagement

Deel dit bericht

SAS en Zanders hebben besloten hun samenwerking op het gebied van financieel risicomanagement verder uit te breiden. Consultant-firma Zanders, gespecialiseerd in treasury management, risicomanagement en corporate finance, wordt Premium Partner van SAS, aanbieder in analytics.

In de afgelopen jaren is Zanders al regelmatig betrokken geweest bij risk-transformatieprojecten van SAS voor banken en verzekeraars. Deze samenwerking wordt verder verdiept, waarbij SAS en Zanders gezamenlijk de implementatie van SAS Risk & Finance-oplossingen verzorgen.

Gerbert van Grootheest, Partner bij Zanders, is vanuit de uitgebreide ervaring van Zanders in de wereld van treasury, risk en finance goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, systemen en oplossingen binnen dit werkgebied. “Verdere centralisatie en integratie van de finance- en risicomodellen en technologie is ‘key’ voor financiële instellingen. SAS is een van de leidende leveranciers van risicomanagement-software en in de afgelopen jaren hebben wij samen met SAS bij diverse klanten al succesvolle implementaties gerealiseerd. Met deze verdere uitbreiding van de samenwerking kunnen wij onze klanten het beste van beide werelden bieden.”

Geïntegreerd risk & finance-platform
Onno de Vrij, Head of Risk N-EMEA bij SAS, vult aan: “In de financiële wereld is het noodzakelijk om steeds sneller en flexibeler te reageren op de wensen van de klant en de eisen van de toezichthouder, maar daarbij wel de kosten laag te houden. Transformatie naar een geïntegreerd risk & finance-platform staat hoog op de agenda. Bij deze projecten is het voor ons essentieel om samen te werken met een partner die alle ins en outs van de financiële sector kent en in staat is zich volledig in de problematiek van een klant te verplaatsen. Zanders is al 25 jaar een van Europa’s toonaangevende adviseurs op het gebied van financieel risicomanagement. Door de expertise van Zanders en de kracht van de SAS Risk & Finance-oplossingen te bundelen, kunnen we bij onze klanten sneller waarde toevoegen.”

Company:

SAS, Zanders

Partners