01-10-2019

Celonis benoemt Hala Zeine als Chief Product Officer

Deel dit bericht

Celonis stelt Hala Zeine aan als Chief Product Officer. In deze rol is Zeine onderdeel van het managementteam van Celonis en heeft ze de leiding over de productstrategie, productmanagement, go-to-market-strategie en productgerelateerde partnerschappen.

Voorheen vervulde Zeine de rol van President of Digital Supply Chain bij SAP. In deze functie gaf ze richting aan SAP’s wereldwijde activiteiten op het gebied van digitale supply chain- en productieoplossingen. Zeine tilde de samenwerking met klanten en partners van SAP naar een hoger niveau en gaf daarmee vorm aan de toekomst van supply chain-oplossingen voor de digitale economie. Daarbij maakte ze gebruik van de integratie van geavanceerde technologieën zoals blockchain, digital twin en machine learning. Zeine werkte sinds 2001 bij SAP en was tevens actief in functies op het gebied van marketing, development, solution management en consulting.

Voorafgaand aan haar rol als President of Digital Supply Chain was Zeine Chief Business Development Officer en was ze verantwoordelijk voor SAP’s bedrijfsbrede productinvestering, de commercialisering en het bevorderen van de bedrijfsstrategie.

Partners