30-09-2019

Pyramid Analytics kondigt Pyramid v2020 aan

Deel dit bericht

Pyramid Analytics, leverancier van een analytics platform, heeft de release van Pyramid v2020 aangekondigd. Deze versie legt volgens het bedrijf een focus op gebruiksgemak en combineert de verfijning van een geavanceerde analyse-tool met een vereenvoudigde gebruikersinterface, waarmee gebruikers met uiteenlopende vaardigheden Business Intelligence in alle capaciteiten kunnen gebruiken. Met meer dan 150 nieuwe functies en mogelijkheden vormt Pyramid v2020 een belangrijke mijlpaal in de roadmap van het bedrijf en brengt het de organisatie dichter bij haar doelstelling om het zelfoptimaliserend beslissingsplatform te creëren.

Volgens mede-oprichter en CEO Omri Kohl van Pyramid Analytics bestaat er een onmiskenbare kloof in de data- en analysemarkt. “Tools zijn ofwel bedoeld voor ervaren professionals om complexe machine learning-projecten uit te voeren, of voor zakelijke gebruikers om dashboards te consumeren en ermee te communiceren. Pyramid v2020 pakt deze kloof aan met een op maat gemaakte configureerbare ervaring. Pyramid past zich aan de vaardigheden van gebruikers aan.”

De meest opvallende nieuwe functies van Pyramid 2020 zijn:
• Analytics voor iedereen - Twee nieuwe discovery-omgevingen - Smart Discover en Discover Lite - vullen de bestaande professionele Discover-modus aan en voegen flexibiliteit toe aan de applicatie.
• SAP BW-integratie - Hiermee kunnen gebruikers rechtstreeks verbinding maken met SAP BW (inclusief legacy BW, BW op HANA en BW 4/HANA) en native communiceren met kubussen en query's zonder data in te nemen.
• ETL 2.0 en Augmented Machine Learning Server - Voor ervaren gebruikers en data scientists verbetert ETL 2.0 de datamodellering- en wrangling-tool, die standaard wordt geleverd bij Pyramid. Met de Augmented Machine Learning Server kunnen beheerders standaardomgevingen creëren voor specifieke machine learning-projecten.


Partners