27-09-2019

Salesforce benoemt Van Vlimmeren en De Vries als nieuwe executives

Deel dit bericht

Salesforce heeft de benoemingen aangekondigd van Michiel van Vlimmeren als Senior Vice President en General Manager van Nederland en Angelique de Vries als Executive Vice President Cloud Sales, EMEA.

Salesforce maakt een stevige groei door in Nederland en in EMEA. In Nederland zal het Salesforce ecosysteem van klanten, partners en ontwikkelaars naar verwachting 25.000 nieuwe banen en meer dan 7 miljard dollar BBP creëren in 2022. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren aanzienlijk geïnvesteerd in Europa door nieuwe banen, gebouwen, datacenters en kantoren toe te voegen en het partner ecosysteem verder uit te breiden. Salesforce EMEA zag een groei van 30 procent in het tweede kwartaal van FY 2019 en is de snelst groeiende regio van het bedrijf.

Michiel van Vlimmeren
Michiel van Vlimmeren zal op 1 november bij Salesforce starten als SVP en General Manager in Nederland om het bedrijf te leiden tijdens de volgende groeifase. Van Vlimmeren is een ervaren leider en komt van Hewlett Packard Enterprise, waar hij sinds 2011 een aantal leidinggevende functies vervulde, waaronder die van Managing Director van Nederland van 2016 tot 2019.

Angelique de Vries
Angelique de Vries is gestart bij Salesforce als Executive Vice President Cloud Sales, EMEA. Vanuit Nederland zal Angelique de groeiende Cloud Sales-activiteiten van Salesforce in de EMEA-regio ondersteunen. De Vries was hiervoor werkzaam bij SAP waar ze gedurende 24 jaar diverse leiderschapsrollen heeft vervuld. Meest recent leidde ze SAP’s Global Pre-sales- en Customer Experience-organisatie. Naast haar huidige functie is ze lid van de raad van toezicht van ICT Group en maakt ze deel uit van de raad van advies van het Noordbrabants museum.

Tags:

Management, ICT, Cloud

Company:

Salesforce

Partners