11-09-2019

IBM breidt Cloud Pak for Data uit met DataOps

Deel dit bericht

IBM heeft verbeteringen aangekondigd in Cloud Pak for Data die de DataOps-methodiek gebruiken om klanten te helpen hun data 'business-ready' te krijgen voor AI.

Naarmate bedrijfsgegevens in volume en complexiteit blijven groeien kan de tijd die nodig is om deze enorme datasets te verzamelen en organiseren voor bruikbare gegevens voor AI, middelen en projecten zelfs blokkeren. Verbetering van data preparation, databeheer en automatisering zijn de pijlers van het snelgroeiende en collaboratieve DataOps-principe (data operations), dat methoden beschrijft voor het automatiseren en stroomlijnen van datastromen binnen een onderneming.

Belangrijke updates zijn onder meer:
• Watson Knowledge Catalog, de gegevens- en AI-catalogus die is ingebouwd in Cloud Pak for Data, is bijgewerkt met nieuwe kwaliteits- en governancemogelijkheden.
• StoredIQ InstaScan is een nieuwe ongestructureerde data managementoplossing die is ontworpen om risico’s in data te identificeren en mogelijke fixes te prioriteren.
• InfoSphere DataStage is bijgewerkt met de nieuwe functie Change Data Capture, ontworpen om continu gegevenswijzigingen vast te leggen en automatisch te transformeren en te leveren waar klanten om vragen.

Meer informatie: IBM

Tags:

Cloud, Data, DataOps

Company:

IBM

Partners