03-09-2019

Eerste Data Science documentaire beleeft première op Big Data Expo

Deel dit bericht

Big Data Expo, het event dat op 18 en 19 september plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, heeft dit jaar een primeur. Op woensdag 18 september vindt in er namelijk de première plaats van de eerste documentaire over en met data scientists: Data Science Pioneers - Conquering the next frontier.

Tijdens de documentaire die is geïnitieerd door Dataiku komen 22 Data Scientists uit 20 landen aan het woord over wat het betekent om een Data Scientist te zijn. Data Scientists bouwen systemen die van invloed zijn op het dagelijks leven van iedereen en zijn in feite de leider van een technische revolutie. Hoe zien zij hun werk en wat zijn de uitdagingen die zij daarin tegenkomen?

Nederlandse Data Scientists die in de documentaire aan het woord komen zijn onder meer Kia Eisinga van TomTom en freelance Data Scientist Longhow Lam. Data Science Pioneers
geeft een exclusieve blik achter de schermen en is het startpunt voor de discussie hoe je een solide basis bouwt voor AI en een goede community voor degenen die ermee werken.

Première bijwonen
Er is beperkt plaats om de première van deze documentaire bij te wonen. Wil je als eerste in Nederland Data Science Pioneers zien? Schrijf je dan direct in en misschien zie jij deze unieke documentaire tijdens Big Data Expo.

Partners