29-08-2019

TIBCO kondigt integratie aan met Snowflake

Deel dit bericht

TIBCO heeft een integratie met Snowflake aangekondigd, waarmee gebruikers van TIBCO Spotfire inzichten in het Snowflake datawarehouse kunnen ontdekken. De oplossing stelt bedrijfsanalisten en data scientists in staat om zeer grote datasets te beheren om geavanceerde en grootschalige analyses in te zetten, zonder prestatievermindering, om betere en efficiëntere besluitvorming te stimuleren.

Volgens Mark Palmer, senior vice president en general manager data and analytics bij TIBCO, is het met de native ondersteuning van TIBCO voor Snowflake net zo eenvoudig om inzichten uit cloud-native datastores te vinden als uit een spreadsheet. ”Door samen te werken met Snowflake en de twee oplossingen naadloos te integreren, kunnen we geavanceerde analyses aanbieden aan meer bedrijfsanalisten en data engineers.”

Met de native TIBCO Spotfire-connector voor Snowflake biedt TIBCO klanten nu verbeterde mogelijkheden voor gegevenstoegang, zodat gebruikers hun analytische workloads kunnen blijven schalen, met behoud van hoge prestatieniveaus en lagere kosten. Door de integratie met Snowflake kan Spotfire gemakkelijk een zware ETL-opdracht uitvoeren zonder ad hoc queryprestaties op te offeren. Hierdoor wordt volgens TIBCO de rekenkracht effectief gescheiden van de workloads voor machine learning. De connectiviteit met Snowflake is selfservice, waarmee gebruikers binnen een omgeving inzichten kunnen krijgen uit Spotfire-analyses.

Partners