13-08-2019

Microsoft en Informatica migreren analytics-workloads naar de cloud

Deel dit bericht

Microsoft werkt samen met Informatica om het proces van het migreren van analytics workloads naar de cloud te vergemakkelijken. De aankondiging werd gedaan in een blogpost door John Chirapurath, General Manager Azure Data & AI.

Volgens Chirapurath zijn klanten die hun analytics-systemen moderniseren, in staat om nieuwe technologieën in hun bedrijf toe te passen. “Terwijl klanten hun analytics-systemen moderniseren, kunnen ze opkomende technologieën, zoals AI en machine learning, echt in hun bedrijf integreren. Zonder analytics-workloads naar de cloud te migreren, wordt het moeilijk voor klanten om het potentieel van hun gegevens te maximaliseren. We kondigen het meest uitgebreide en aantrekkelijke migratie-aanbod aan dat beschikbaar is om klanten te helpen hun cloud analytics te vereenvoudigen.”

Chirapurath zegt in zijn blogpost dat het voor klanten, die al jaren analytics appliances zoals Teradata en Netezza gebruiken en tijd en vaardigheden in deze systemen hebben geïnvesteerd, lijkt dat het proces van overstappen naar de cloud riskant en overweldigend is

Partners