15-07-2019

OpenText breidt strategische samenwerking met Google Cloud uit

Deel dit bericht

OpenText, aanbieder op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), heeft nieuwe diensten en productintegraties aangekondigd, waarmee OpenText-gebruikers bedrijfsinformatie kunnen migreren naar Google Cloud.

Als onderdeel van de samenwerking heeft Google Cloud OpenText geselecteerd als zijn voorkeurspartner voor EIM-diensten, terwijl OpenText Google Cloud heeft uitgeroepen tot zijn voorkeurspartner voor zakelijke Cloud-diensten.

Zeven maanden na de aankondiging van het strategische partnership, kondigen OpenText en Google Cloud verschillende productlanceringen en -integraties aan. Zo is OpenText onder andere van plan om het productportfolio te integreren met Google’s G suite en met Google’s belangrijke diensten op het gebied van kunstmatige intelligentie.

CEO Mark J. Barrenechea van OpenText en Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Ecosystem bij Google Cloud, hebben de uitbreiding van de samenwerking besproken tijdens de openingskeynote op OpenText Enterprise World 2019 in Toronto. "De cloud is een cruciale schakel in iedere bedrijfsstrategie en het is onze missie om onze klanten in elke fase van hun cloudreis te ondersteunen", aldus Barrenechea. "Als strategisch EIM-partner van Google Cloud zal OpenText de volgende generatie van contentdiensten in de cloud leveren die het Google Cloud-platform ondersteunen. Andersom zullen klanten van Google gemakkelijker gebruik kunnen maken van de OpenText Content Services. Samen kunnen we de grootste organisaties ter wereld helpen om hun meest waardevolle bezit, data, veilig te beheren".

Partners