10-07-2019

Celonis biedt gratis Process Mining oplossing Snap

Deel dit bericht

Celonis brengt haar oplossing Snap op de markt, waarmee iedereen aan de slag kan met geavanceerde Process Mining software. Deze nieuwe versie van Celonis Intelligent Business Cloud is gratis beschikbaar en ontworpen voor kleinere bedrijven, startups en individuele gebruikers.

Volgems co-CEO Alex Rinke van Celonis is Process Mining een baanbrekende technologie. “Met Process Mining kunnen bedrijven complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk maken en actie ondernemen om bedrijfstransformatie te realiseren. Maar ondanks de groeiende populariteit is Process Mining voor velen nog ingewikkeld of lijkt het buiten bereik. Ons doel is om dat te veranderen met Snap. Met deze oplossing willen we Process Mining toegankelijk maken.”

Om dat te bereiken bevat de oplossing ingebouwde hulpmiddelen, zoals video’s en walkthroughs. Deze begeleiding maakt het eenvoudig om te starten met Snap. Enkele belangrijke features van Celonis Snap zijn:
- Data Connectors: Krijg inzicht in vrijwel elk proces door flat files te uploaden of verbinding te maken met Google Sheets of ServiceNow.
- Proces Discovery: Visualiseer het proces objectief en begrijp alle variaties, storingen en mogelijkheden voor verbetering.
- Proces Analysis: Identificeer de hoofdoorzaken van processchommelingen en -afwijkingen, en bereken de impact op het bedrijf.
- Team Collaboration: Deel procesinzichten direct met anderen en werk beter samen.
- Conformance Checker: Weet precies wat de oorzaken zijn van afwijkingen van standaardprocessen. Upload PM-modellen of bouw eigen PM-modellen en voer een onmiddellijke audit uit.
- Benchmarking: Vergelijk processen binnen de afdeling om best practices op te sporen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor Snap.

Company:

Celonis

Partners