05-07-2019

Nieuwe Syncsort Trillium Software levert schaalbare datakwaliteit

Deel dit bericht

Syncsort heeft Trillium DQ for Big Data onthuld, waarmee data profiling en datakwaliteitsmogelijkheden in één oplossing worden geboden, ontworpen om native met gedistribueerde architecturen te werken. Met Trillium DQ for Big Data kunnen organisaties datakwaliteit garanderen van grote hoeveelheden bedrijfsgegevens, lokaal of in de cloud, vertrouwde gegevens leveren voor zakelijke inzichten en het volledige potentieel van opkomende technologieën realiseren om te voldoen aan hun vereisten van data governance en compliance.

Trillium DQ for Big Data maakt deel uit van een Syncsort Trillium-familie van datakwaliteitsproducten, ontworpen om ervoor te zorgen dat bedrijven de kwaliteit van hun data begrijpen en vertrouwen voor effectief gebruik en accurate inzichten in de snelheid van hun business. Het is een geïntegreerde oplossing die profilering, opschoning, standaardisatie en matching biedt op gedistribueerde architecturen, on-premises en in de cloud.

Kenmerken van data profiling en datakwaliteit dat Trillium DQ for Big Data biedt zijn:
- Eén enkele oplossing om een ​​groot aantal Big Data-kwaliteit use cases te ondersteunen voor het begrijpen van problemen, uitdagingen en de waarde van de data in een data lake.
- Robuuste, schaalbare gegevensprofilering van grote hoeveelheden gegevens en uitgebreide afstemming van complexe entiteiten om de gegevenskwaliteit te waarborgen.
- Gebruikersvriendelijke interface met honderden ingebouwde business rules en drill-down mogelijkheden om snel inzicht te krijgen.
- Design once, deploy anywhere voor het native inzetten van datakwaliteitstaken in Big Data execution frameworks, waaronder Hadoop MapReduce en Spark.

Partners