03-07-2019

Cloudera en IBM kondigen strategisch partnerschap aan

Deel dit bericht

IBM en Cloudera hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om gezamenlijke go-to-market-programma's te ontwikkelen die geavanceerde data- en AI-oplossingen voor meer organisaties in het uitgestrekte Apache Hadoop-ecosysteem moeten bieden.

De overeenkomst bouwt voort op de langdurige relatie tussen IBM en Hortonworks, dat in januari 2019 met Cloudera fuseerde en geïntegreerde oplossingen voor data science en data management aanbood. De nieuwe overeenkomst bouwt voort op deze geïntegreerde oplossingen en breidt deze uit met het Cloudera-platform. Als onderdeel van de samenwerking zal IBM de Cloudera Enterprise Data Hub en Cloudera DataFlow doorverkopen. Op haar beurt zal Cloudera IBM Watson Studio en BigSQL aanbieden.

"Door strategischer samen te werken met IBM kunnen we datagedreven besluitvorming versnellen voor onze gemeenschappelijke klanten die een hybride en multi-cloud data managementoplossing wensen met gemeenschappelijke beveiliging en governance”, zegt Scott Andress, Vice President Global Channels and Alliances bij Cloudera. "We zijn blij dat we onze relatie met IBM hebben uitgebreid, en ik ben zeer bemoedigd door het momentum dat onze bedrijven sinds de fusie blijven genereren."

Meer informatie:
Cloudera
IBM

Partners