01-07-2019

MarkLogic en Ordina willen data-integratie verbeteren

Deel dit bericht

Marklogic gaat samen met Ordina zich inzetten om de innovatiekracht van klanten te vergroten door hun datahuishouding te optimaliseren en een toekomstbestendig datafundament voor hun organisatie te creëren.

De innovatiekracht van organisaties wordt vaak ingeperkt door de mate waarin zij in staat zijn nuttige inzichten uit data te halen. Om hen daar bij te helpen, slaan MarkLogic en Ordina nu de handen ineen. MarkLogic levert een Data Hub-oplossing op basis van zijn enterprise multi-model database, waarmee alle gegevens binnen een organisatie op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd en doorzoekbaar worden, in een omgeving die voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Daarmee biedt het een kant-en-klare oplossing voor de meest complexe IT-uitdaging van deze tijd: het bij elkaar brengen en harmoniseren van de vele verschillende soorten data die in een organisatie aanwezig zijn, zonder de strenge datasecurity-eisen uit het oog te verliezen. Dit is noodzakelijk om snelle en betrouwbare inzichten uit data te halen.

Datagedreven organisaties
Ordina helpt organisaties in de transitie naar een intelligente datagedreven organisatie, waarbij security, privacy en het op orde brengen van de gehele informatiehuishouding centraal staan. Als implementatiepartner van MarkLogic, vergroot Ordina de mogelijkheden hiertoe.
Als onderdeel van de samenwerking zijn er inmiddels dertig Ordina-consultants, architecten en developers getraind en gespecialiseerd in het gebruik van de MarkLogic-technologie. Daarnaast wordt MarkLogic een standaard-onderdeel van de interne trainingsprogramma’s voor startende Ordina-consultants.

Partners