19-06-2019

Continuent en Datavail sluiten partnerschap voor MySQL- en MariaDB-oplossingen

Deel dit bericht

Continuent heeft een MySQL & MariaDB Database Solutions Partnership aangekondigd met Datavail, leverancier van datamanagement, applicaties, Business Intelligence en software-oplossingen.

Deze samenwerking moet een snelle ondersteuning van de implementatie van MySQL en MariaDB stimuleren en zeer beschikbare en schaalbare database-implementaties voor Continuent- en Datavail-klanten opleveren. De samenwerking tussen Datavail en Continuent benadrukt de betrokkenheid van de bedrijven als autoriteiten in MySQL & MariaDB-databaseoplossingen voor doorlopende operationele beschikbaarheid en disaster recovery.

Continuent Tungsten Clustering-oplossingen voor MySQL & MariaDB-databases worden aangeboden met de toegevoegde bonus van Datavail ondersteuningsservices van databases, analytics en applicaties - en omgekeerd. Tungsten Clustering is een softwareoplossing waarmee bedrijven met bedrijfskritische MySQL-, MariaDB-toepassingen op een rendabele manier doorlopend bewerkingen kunnen uitvoeren. Het maakt het eenvoudig om databaseclusters in de cloud of in private datacenters te maken, data beschikbaar te houden, zelfs wanneer systemen falen.

Partners