14-06-2019

Data Vault Alliance brengt experts, leveranciers en gebruikers bijeen

Deel dit bericht

Tijdens het World Wide Data Vault Consortium-evenement is de Data Vault Alliance bekend gemaakt. Deze nieuwe wereldwijde gemeenschap, waarvan Wherescape een prominente partner is, wil Data Vault-experts, -leveranciers en -gebruikers bijeen brengen om hun expertise te bevorderen en best practices uit te wisselen met betrekking tot Data Vault 2.0.

De Data Vault Alliance verenigt dataprofessionals die zich bezighouden met Data Vault-initiatieven. De gemeenschap biedt online toegang tot training- en certificeringsmogelijkheden en andere Data Vault 2.0-hulpmiddelen. Het streven is om organisaties te helpen bij het verkrijgen van de benodigde competenties en de slagingskans van hun Data Vault 2.0-projecten te verhogen. Datawarehousing-teams zetten de Data Vault 2.0 methodologie steeds vaker in vanwege de toepasbaarheid in sterk zakelijk en technologisch veranderende organisaties en krachtige schaalbaarheid en dataconsistentie.

Ontwikkelingscertificaten
Leden van de Data Vault Alliance krijgen toegang tot onderwijs, tools en middelen die hen in staat stellen om te leren, oefenen en innoveren met het gebruik van Data Vault 2.0. Via de Data Vault Alliance-website kunnen leden toegang krijgen tot trainingen, ontwikkelingscertificaten, organisatorische assessment tools, lijsten van geautoriseerde Data Vault 2.0-leveranciers en mentor-mogelijkheden. De website biedt ook een zakelijk en een technisch kanaal om leden te helpen bij het begrijpen en gebruiken van Data Vault 2.0 in een organisatie.

Community’s zijn krachtige fenomenen, volgens Dan Linstedt, de oprichter en CEO van de Data Vault Alliance. “De Data Vault Alliance wordt een slagvaardig netwerk van gelijkgestemde professionals die elkaar kunnen ondersteunen tijdens de ontwikkeling van een flexibel, schaalbaar en duurzaam business intelligence-programma. Het is lang mijn doel geweest om het bereik van de samenwerking die we elk jaar bij het World Wide Data Vault Consortium zien uit te breiden met meer Data Vault professionals, in een online omgeving.”

Meer informatie: Data Vault Alliance

Partners