07-06-2019

BigML en Thirdware kondigen partnerschap aan

Deel dit bericht

BigML en Thirdware kondigen een belangrijk partnerschap aan om de Enterprise-acceptatie van machine learning te versnellen. Voor BigML is deze samenwerking een belangrijke mijlpaal. Het bedrijf zal binnenkort haar 100.000 geregistreerde gebruikersmijlpaal aankondigen.

Thirdware Inc is een leider in bedrijfstoepassingen die een reeks Fortune 500-organisaties heeft ondersteund als implementatiepartner voor infrastructuurtechnologieën, zoals Enterprise Resource Planning, Enterprise Performance Management, cloudservices en geautomatiseerde procesautomatisering. BigML is verheugd om de samenwerking met Thirdware Inc aan te kondigen om de adoptie door bedrijven van Machine Learning te versnellen.

Het partnerschap is een voortzetting van de groeistrategie van Thirdware op lange termijn. De missie van CEO Bhavesh Shah van Thirdware is altijd geweest om de meest uitgebreide portfolio technologische oplossingen te bouwen om het snel evoluerende ecosysteem van opkomende technologieën die relevant zijn voor de auto-industrie te ondersteunen. “Gezien het baanbrekende werk van BigML als Machine Learning-platform, zien we de toevoeging als een logische stap om substantiële waarde toe te voegen aan de auto-industrie.”

Waarde toevoegen
Samen met deze samenwerking heeft Thirdware een nieuwe groep geformeerd binnen het bedrijf genaamd Thirdware Labs en heeft het voormalige Ernst & Young, Fiat Chrysler Automotive en Ford Motor Company Executive, Kristin Slanina, als de eerste Chief Transformation Officer ingeschakeld.
Voor BigML is deze samenwerking een belangrijke mijlpaal. Het bedrijf zal binnenkort haar 100.000 geregistreerde gebruikersmijlpaal aankondigen op haar SaaS Machine Learning-platform. "Sinds het ontstaan ​​van BigML heeft het team altijd gefocust op het bouwen van het meest complete, methodologisch robuuste en gemakkelijk te gebruiken Machine Learning-platform op de markt. Nu, met het leiderschap en de expertise van Thirdware in de onderneming, zijn we ervan overtuigd dat we de belemmeringen die de meeste teams binnen grote bedrijven hebben als het gaat om het oplossen van problemen met Machine Learning, verder kunnen verminderen," verklaart mede-oprichter en chef Executive Officer Dr. Francisco Martin van BigML.

Partners